Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
22. dubna 2019 7:22
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Yzomandias, Calin i Nik Tendo jsou hosty na Hasanově albu

HUDBA ČESKÝ RAP MILION PLUS
Uložit Uložené

23. album vydané pod labelem Milion Plus má na svědomí Hasan a my očekáváme, že bude adeptem na nejlepší projekt roku.

Yzomandias, Calin aj Nik Tendo sú hosťami na Hasanovom albume
Yzomandias, Calin aj Nik Tendo sú hosťami na Hasanovom albume

V aktuálním roce se o slovo za label Milion Plus jako první přihlásí Hasan, který chystá vydání svého dalšího sólového projektu se stejnojmenným titulem jako jeho pseudonym. Už na základě prvních zveřejněných ukázek na jeho Instagramu soudíme, že tento projekt bude mnohem osobnější a zároveň bude těžit i z toho, že byl součástí nejlepších loňských skladeb na projektech svých kolegů.

Dnes se dozvídáme, že album spatří světlo světa 25. dubna, tedy doslova za pár dní, a zároveň máme konečně možnost vidět i přední obálku s coverem a zadní s tracklistem.

Čeká nás 12 skladeb a mnoho hostů. Kromě členů M+ jako Yzomandias, Nik Tendo či Karlo budeš mít možnost slyšet i Calina nebo Viktora Sheena. Na své si tedy přijdou i ti fanoušci nové školy, kteří možná dosud Hasana nesledovali.

Na hudebních produkcích se podíleli kromě samotného autora i další beatmakeři z Milion Plus, dominuje však Konex, což bereme všemi deseti. Vše tedy nasvědčuje tomu, že skutečně půjde o adepta na album roku, necháme se ale ještě překvapit. Do komentářů nám nezapomeň napsat, na jaký track se nejvíce těšíš.

Domů
Sdílet
Diskuse