Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. dubna 2019 19:18
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Dědeček za život navštívil již 50 000 hospod. Sám odhaduje, že za pivo utratil více než 3,5 milionu korun

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ve svých 74 letech stále v tradici nepolevuje.

Když bylo Bruci Mastersovi pouhých 15 let, začal si pěstovat vzácnou tradici. Miluje návštěvy hospod a barů, díky čemuž dnes drží světový rekord zapsaný v Guinnessově knize rekordů.

Za život navštívil už 51 695 hospod, což z něj činí absolutního rekordmana. Odhaduje, že za tento čas mohl vypít více než 42 tisíc sklenic piva a za alkohol v hospodách utratil přes 3,5 milionu korun. Ničeho však nelituje, píše The Sun.

Momentálně za rok navštíví více než 1000 hospod. Od chvíle, kdy odešel do důchodu, navštěvuje průměrně dvě města za týden a v nich už hledání barů není tak náročné. Navzdory tomu všemu je stále ženatý, a tak musí mít manželka velkou trpělivost, protože aktivní důchodce neustále cestuje. Prý se cítí tak na 60 let a za mladistvý vzhled děkuje právě pivu.

Kdyby to bylo možné, chtěl by ve své tradici pokračovat až donekonečna. Neplánuje jen tak přestat, vždyť sám říká, že by se rád dožil svých 100. narozenin a netuší, kolik hospod by mohl mít navštívených v té chvíli.


Zpět
Sdílet
Diskuse