Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. dubna 2019 19:39
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Lidé platí službě, aby jim vyrobila falešnou dovolenou, kterou si mohou přidat na Instagram

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Fejková dovolená na míru zní jako výborný nápad.

Pokud nemáš čas nebo dostatek peněz, aby sis zaplatil za letní dovolenou či výlet do Říma, prostě můžeš zaplatit pár desítek dolarů službě Fake A Vacation a dovolenou ti vyrobí na míru.

Na službu upozornil New York Post, který si všiml, že na webové stránce nabízí balíčky z různých koutů světa od havajských pláží až po Las Vegas, kam tě grafici ochotně vloží a můžeš se chlubit na Instagramu. Služba prý měla vzniknout jako žertík, ale zájemců se objevuje tak mnoho, že mají grafici plné ruce práce.

Služba ti vyrobí fejkovú dovolenku, aby si ju mohol zavesiť na Instagram. Dopyt ľudí stúpa
Služba ti vyrobí fejkovú dovolenku, aby si ju mohol zavesiť na Instagram. Dopyt ľudí stúpa Zdroj: Fake A Vacation

Jak můžeš vidět na příkladových obrázcích, je jasné, že za původním nápadem se žertík rozhodne skrýval, protože takovýmto fotomontáž nemůže nikdo uvěřit, ale není známo, jak vypadají výsledky v současnosti.

Za úpravu fotek z Las Vegas nyní zaplatíš 19,99 dolaru a průběh je jednoduchý. Službě pošleš několik fotek ve vyžadovaných pózách, letním oblečení a už jen počkáš na výsledek.

Domů
Sdílet
Diskuse