Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. dubna 2019 13:06
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Americká tajná služba CIA si zakládá Instagram. Žertuje však už teď

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Tajná služba ví, že je třeba pracovat na jejím vnímání veřejností.

Americká tajná služba CIA pracuje na vztazích s veřejností, protože o ní má zřejmě velké množství lidí spíše negativní povědomí. I proto už delší dobu fungují profily tajné služby na Facebooku a Twitteru, kde nejenže její zástupci sdílejí novinky a pracovní příležitosti, ale nově se baví u nové série Game of Thrones.

V ní se objevil bývalý zástupce ředitele tajné služby v maličké vedlejší roli, protože se zná s tvůrci seriálu, a CIA v příspěvku žertovala, že její příslušníci občas musí plnit úkoly v cizích světech.


Jak však informovalo Mashable, CIA momentálně pracuje na spuštění vlastního účtu na Instagramu. Sociální síť dokonce pracuje přímo s tajnou službou na tom, aby spuštění profilu proběhlo bez jakýchkoliv komplikací. Spuštění Instagramu potvrdila minulý týden samotná ředitelka Gina Haspel, ale zatím není jasné, kdy se tak stane a co budou tajní agenti na internet přidávat.

Možná chtějí začít verbovat mladé lidi z celého světa pomocí meme obrázků, což by zřejmě nebyla nejhorší strategie, jak získat nové informátory. Jeden uživatel se však smál příspěvku o Game of Thrones, podle něj už CIA vyčerpala skutečné státy, kde by mohla udělat převrat, a tak se zaměřila na fantasy svět.

Domů
Sdílet
Diskuse