Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. dubna 2019 16:41
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Justin Bieber trénuje pod patronátem Conora McGregora. Bojovník se už těší na jeho nové album

SPORT
Uložit Uložené

Bojovník přiznal, že spolupracuje se známým zpěvákem.

Justin Bieber před pár dny objevil svůj irský původ. Na Instagramu sdílel příběh o tom, že je ze 60% Ir a rovnou propagoval whiskey bojovníka Conora McGregora. Ze zjištění se radoval společně se svým otcem Jeremym, přičemž netrvalo dlouho a příspěvků zpěváka si všiml samotný McGregor.


Na Twitteru hned napsal, že Justin je skvělý mladý muž. Nespojil je přitom jen irský původ, protože Conor na sociální síti prozradil, že Justin momentálně trénuje ve speciálním tréninkovém programu pod patronátem McGregora.

Program se jmenuje McGregor FAST a zřejmě jsi o něm zatím nic neslyšel, jenže irský bojovník chystá aplikaci a prémiová členství, takže pokud si zaplatíš, budeš moci získat tréninkový plán na míru.


Bojovník svůj projekt popisuje jako kardiovaskulární tréninkový systém zaměřený na vysoký výkon tvého těla, a tak se Justin zřejmě postupně dostává do formy, aby byl připraven na budoucí turné, které nepochybně chystá po vydání nového alba.

Jako překvapení se objevil na koncertě Ariany Grande v rámci festivalu Coachella, kde prohlásil, že novou hudbu začne vydávat již brzy. McGregor dokonce v tweetu prohlásil, že se už na nové album toto léto velmi těší.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Justin Bieber (@justinbieber),

Domů
Sdílet
Diskuse