Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. dubna 2019 15:53
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Willu Smithovi jde po krku jeho 25letá verze. Sleduj akční trailer ke sci-fi Gemini Man

Willu Smithovi jde po krku jeho 25letá verze. Sleduj akční trailer ke sci-fi Gemini Man
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Režisér Ang Lee nám konečně ukazuje svůj nejnovější film.

Příliš mnoho lidí stále nevidělo Loopera. A i přesto, že je to dobrý film, bít se za něj nebudu, protože mi jeho režisér pokazil Star Wars. Gemini Man pracuje s podobnou premisou, protože v hlavní roli uvidíme Willa Smithe bojujícího se svou mladší verzí. Nebude se však cestovat v čase. Jeho mladší verze je totiž vytvořena z jeho genů. Od narození byla potom trénovaná k zabíjení. Jeho nejnovějším cílem se stává nebezpečný chlap, který dokáže předvídat všechny jeho kroky a pohyby.

Co se stane, když se oba muži podívají jeden druhému do očí? To zjistíme asi až přímo v kinech, kde určitě nebudeme chybět. Gemini Man vypadá skvěle a Willa Smithe poslední roky fakt můžeme. Trailer je více než dobrý a osobně už z filmu nepotřebuji vidět vůbec nic. A ne, nejde o vykrádačku Loopera.

Námět na snímek se mezi studiemi povaluje již od roku 1997, kdy ho měl režírovat Tony Scott pod hlavičkou Disney. V následujících letech se projekt spojoval se jmény jako Mel Gibson, Harrison Ford či Nicolas Cage. O režii měli zájem například Curtis Hanson (L. A. Confidential) či Joe Carnahan (The Grey).

Kromě Smithe uvidíme i Mary Elizabeth Winstead, záporáka Clivea Owena či Benedicta Wonga. Gemini Man produkuje Jerry Bruckheimer. Premiéra je naplánována na 4. října 2019. Zdá se, že omlazování herců formou CGI se stává skvělým trendem.

Willovi Smithovi ide po krku jeho 25-ročná verzia. Sleduj akčný trailer pre sci-fi Gemini Man
Willovi Smithovi ide po krku jeho 25-ročná verzia. Sleduj akčný trailer pre sci-fi Gemini Man
Domů
Sdílet
Diskuse