Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. dubna 2019 21:14
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Chris Evans během premiéry Avengers: Endgame brečel u 6 různých scén

Chris Evans během premiéry Avengers: Endgame brečel u 6 různých scén
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Před vstupem do sálu si pro jistotu vezmi kapesníky.

Včerejší světová premiéra Avengers: Endgame, které se zúčastnil filmový štáb či vybraní filmoví kritici, je už za námi. První reakce byly opravdu velkolepé a podle některých novinářů Endgame překonalo všechna očekávání. Jednotlivé reakce jsme si v shrnuli v nedávném článku.

Snad žádný z publicistů však promítání Avengers: Endgame neprožíval tak jako Chris Evans ztvárňující Captaina Americu, který si během včera pořádně zaplakal, a to přibližně šestkrát.

„Je tu mnoho mých přátel a členů rodiny. Máme propojení, které překračuje naši práci... Během dnešního večera jsem plakal asi tak šestkrát,“ svěřil se dojatý Evans portálu Variety.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Evans (@teamcevans),

Na celosvětové premiéře ale emoce ovládly například i Marka Ruffala alias Hulka. „Byla to úžasná a dechberoucí jízda, všechny vás strašně miluju,“ nešetřil milými slovy vůči hereckým kolegům a kolegyním z Avengers, které označil za bratry a sestry.

Jednotliví herci museli být za dlouhá léta práce na marvelovkách skutečně dojatí, ale je téměř jisté, že nějaká ta slza během sledování Endgame v kinosále ukápla i z očí mnoha skalních fanoušků univerza Marvelu.

Česká premiéra je plánována na 25. dubna 2019. Pro více informací vstup do tohoto vlákna.

Domů
Sdílet
Diskuse