Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2019 15:54
Čas čtení 0:00
Roman Kulich

Apple představí AirPods 3 na konci roku. Dostanou vytouženou funkci odhlučnění okolí

TECH
Uložit Uložené

Apple minulý rok prodal přes 35 milionů bezdrátových sluchátek, letos očekává ještě víc.

Uvedení bezdrátových sluchátek AirPods společností Apple sklidilo velké ovace, jednalo se o skvělé zpracování designu a funkcí. Generace druhá, která byla představena letos, už byla o něco slabší – Apple nepřinesl novinky, jaké fanoušci očekávali.

Ti, kteří se bránili zakoupit první generaci a vyčkávali právě na druhou, byli snad nejvíce zklamáni.

Kompenzace bychom se ale možná mohli dočkat již na konci tohoto roku. Magazín DigiTimes dnes přinesl zajímavé informace o tom, že za zdmi společnosti se aktivně pracuje již na třetí generaci Apple AirPods.

Dle dosavadních informací si Apple nechal hlavní dvě společnosti, které stály za produkcí předchozích generací. Lze tedy očekávat, že zpracování bude stejné. Ačkoliv DigiTimes neprozradily příliš mnoho informací, tak podotkly, že budou AirPods třetí generace obsahovat fanoušky očekávanou funkci odhlučnění okolního prostředí, známější pod pojmem noise cancelling.

Ostatní zdroje také uvádí, že by měl Apple představit sluchátka i v černé barvě, po čemž také nemalé procento lidí touží.

Applu se v oblasti bezdrátových sluchátek opravdu daří. V minulém roce bylo prodáno více než 35 milionů kusů, což dělá zhruba 75% podíl trhu. Předpokládá se, že v letošním roce by toto číslo mohlo vyšplhat až na 50 milionů prodaných kusů.

Domů
Sdílet
Diskuse