Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2019 16:22
Čas čtení 0:00
Dominik Čech

Výměna manželek končí. Přichází Holky pod zámkem

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Bude nový pořad stejně úspěšný jako jeho legendární předchůdce?

Dnes večer startuje nový pořad TV Nova s poetickým názvem Holky pod zámkem, který vystřídá v hlavním vysílacím čase legendární Výměnu manželek.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by CZECH MEMES (@czech.meme) on

Pořád představí příběhy devíti žen, které si ve vězení odpykávají různé tresty.  Pořád má formu „docusoap“ a jak už vyplývá z názvu, bude se jednat o pokus smíchat dohromady dlouhodobě natáčený dokument, který bude vyprávěn jako silně emocionálně zabarvený příběh. Bude ale stejně dobrý jako jeho předchůdce?

Výměna manželek byla bezpochyby jedním z největších televizních fenoménů novodobé televizní zábavy. Bezmála patnáct let bořil rekordy v televizní sledovanosti pořad, který přinesl v té době nevídanou sondu do soukromí českých domácností.

Bez Výměny manželek by se český řádový divák nemohl nikdy tak vášnivě pohoršovat nad tím, v jakých podmínkách některé české rodiny bydlí, jaký vedou životní styl nebo jak vychovávají své děti.

Výměna manželek nám dala Věru, která si nečistila zuby, protože by ji bolely, Janu, které mačkáš hada, nebo Gabrielu, která dala nový rozměr pojmu „ožralá ženská“. Dala nám taky Bóďu, který nebude sedět u stolu, když jí, protože není prezident, Mirka, který chudák musí doteď chodit kanálama nebo Standu, který když řekl, že to je bílý, tak to bude zelený, i kdyby to mělo být bílý. 

Výměna Manželek končí. Přichází Holky pod zámkem
Výměna Manželek končí. Přichází Holky pod zámkem

Pořad Holky pod zámkem byl natáčený ve třech věznicích, a to v Drahonicích, Řepích a Velkých Přílepech. Podle výkonné producentky pořadu budou Holky pod zámkem velmi emotivní a představí příběhy žen, které se do vězení často dostaly ne úplně svým přičiněním. První z nich bude například o ženě, která bodla svého manžela, jenž jí patnáct let týral.

V článku pro server holky.nova.cz se režisérka pořadu Jana Rezková také svěřuje s bizarní příhodou z natáčení , kdy se během probíhajícího rozhovoru jedna z vězeňkyň zvedla, šla si k ní čichnout a následně přesně identifikovala drahý parfém. Jak to, že žena z vězení byla schopná identifikovat luxusní značku? „Tenhle se prodával nejvíc, ten jsem nejvíc kradla,“ řekla vězeňkyně.

Zdali Holky pod zámkem zdárně převezmou pochodeň po Výměně manželek, můžete sledovat už dnes od 20:20 na TV Nova.

Domů
Sdílet
Diskuse