Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. dubna 2019 13:29
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Popálená Týnuš Třešničková dostala tureckou občanku, návrat do Česka se stále oddaluje. Odhalila omylem svou tvář?

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Týnuš Třešničková je v Turecku již osm měsíců.

Beauty a fashion influencerka Týnuš Třešničková na svou Instagram Story uveřejnila fotografii, ve které popsala, že dostala doklady a povolení k dlouhodobému pobytu v zemi. Na návrat do České republiky to tak stále nevypadá. 

„Nebojte, vrátím se! Jen mi vypršelo klasické vízum, které je na tři měsíce, tak jsme museli zažádat o povolení k pobytu tady. Dnes mi donesli tuhle ‚tureckou občanku‘, tak jsem se musela smát,“ dovysvětlila ke svému vzkazu Týnuš.

Vzhledem k tomu, že od nehody stále neuveřejnila fotografii svého obličeje, fanoušky zaujala portrétová fotka na tureckém dokladu. Na pravé straně fotografie blogerčina obličeje je totiž shluk pixelů, který může působit jako popálenina, kterou by teoreticky mohla mít.  

Popálená Týnuš Třešničková dostala tureckou občanku, návrat do Česka se stále oddaluje. Odhalila omylem svou tvář?

Všechno je však v rovině úvah, může prostě jít jen o starou fotku. Podle stránek expatguideturkey.com, které uvádí postup, jak žádat o turecké občanství, však fotka nesmí být starší šesti měsíců

Týnuš ukázala své popáleniny poprvé na konci prosince, kdy uveřejnila na svém instagramovém příběhu fotografii, jak drží v ruce knihu Patrika Hartla – Nejlepší víkend. Před měsícem pak byla ještě konkrétnější – na svůj Instagram přidala fotku, kde stojí zády a dlaněmi ukazuje srdce. Její zranění zdají se být vážná – i to je možná důvod, proč stále neukázala svůj obličej.

V popisku k této fotce tehdy promluvila o svých blízkých z nemocnice, kteří jí v horších časech pomáhají. „Po pravé ruce je má fyzioterapeutka Irem, která se mnou tráví téměř každý den několik hodin. To díky ní jsem mobilní a můžu se téměř bez problémů hýbat. Byla tu pro mě od doby, kdy jsem pořádně neohnula některé prsty, nebo v žádném případě nezvedla ruce nad hlavu,“ napsala Týnuš.


Na konci září se youtuberce a influencerce Třešničkové stala na dovolené v Turecku nepříjemná nehoda, během které utrpěla popáleniny 2. a 3. stupně na více než polovině svého těla. Stalo se to ve vyhlášené restauraci Nusr-Et. 

Domů
Sdílet
Diskuse