Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. dubna 2019 14:42
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Avengers: Endgame uniklo na torrenty

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Očekávaný film od Marvelu lidé stahují přes torrenty.

Milovníci filmů od Marvelu netrpělivě čekali a stále čekají na Avengers: Endgame. Slavnostní premiéra byla naplánována na 25. dubna v Česku, ale úvodní promítání ve Spojených státech amerických by mělo přijít až zítra. Přesto si čínští fanoušci mohli přijít na své už včera, což vyvrcholilo únikem filmu na torrentové stránky, píše Variety.

Snad nikoho nepřekvapí, že nejde o žádnou vysokou kvalitu. Avengers někdo natočil v čínském kině, takže nahrávka je v otřesné kvalitě a celý film je pokryt všemožnými blikajícími logy. Pokud však nemáš absolutně žádné nároky na kvalitu svých filmů, možná by tě i tak potěšila.

Na výběr je dokonce několik možností, přičemž jednotlivé torrenty se chlubí přívlastky jako HD a 720p, jenže realita je mnohem bídnější. Velikost nejpopulárnějšího torrentu dosahuje téměř 4 GB, ale dají se najít i verze s velikostí 2 GB či dokonce 900 MB. Stahovat bys je však neměl.

Nejenže je to ilegální, ale ještě tě bude bolet hlava i oči, protože se na kamerovou verzi nedá dívat. Raději tříhodinovou pecku zhlédni v kině, v ideálním případě rovnou ve verzi IMAX, která ti poslouží jako nejlepší rozloučení s Avengers. 


Domů
Sdílet
Diskuse