Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. dubna 2019 17:48
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Čech si na dovolené popletl okno se záchodem. Vypadl z něj a zachránilo ho až hlasité sténání

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Český turista se na Slovensku vážně zranil. Roli v tom hrál alkohol.

Ošklivé zranění museli ve čtvrtek řešit slovenští lékaři. Turista z Brna, ubytovaný ve slovenském luxusním hotelu Grandhotel Praha v Tatranské Lomnici, se totiž opil. Když se poté v noci rozhodl navštívit toaletu, popletl si dle svých slov dveře a vypadl z okna. Čin se stal v noci na čtvrtek a informovala o něm televize Markíza.

Pád z deseti metrů na tvrdý beton mohl být pro muže kritický. Spadl mezi stěnu hotelu a vysokou zeď. Svou nehodu přežil díky včasnému zásahu personálu hotelu. Recepční hotelu jej totiž venku slyšela sténat, přiběhla proto, poskytla mu první pomoc a zavolala záchranku


V nemocnici muž později přiznal, jak k jeho pádu došlo, a dal najevo svou obavu z toho, aby neměl žádné zdravotní následky. Prý si z toho však moc nepamatuje.

Bude ho čekat zřejmě vícero operací, podle lékařů totiž utrpěl zlomeniny dvou obratlů páteře a také si zranil vnitřní orgány, tenké střevo a močový měchýř. Rehabilitace bude dlouhá, ale pokud by zaměstnankyně hotelu včas nezasáhla, nemusel by svůj omyl přežít.

Domů
Sdílet
Diskuse