Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2019 10:14
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Instagramový milionář našel své zlaté porsche posprejované vulgarismy. Nedávno mu dokonce shořelo lamborghini

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nikdo by nechtěl vidět své auto v takovémto stavu.

Brit Lak Sira nepatří mezi největší šťastlivce. Před pár měsíci si udělal radost, když z našetřených peněz zaplatil 125 tisíc liber (3,7 milionu korun) za Lamborghini Gallardo, které si nechal rovnou zlatem.

Lak vydělává díky vlastní obchodnické firmě věnující se nákupu a prodeji akcií, a tak ročně vydělá slušný balík peněz, jenže když své pozlacené Lamborghini vytáhl na cestu, po chvíli s přítelkyní ucítili zápach benzínu a auto za pár minut začalo hořet. Lak ho proto musel nechat na kraji dálnice.


Z italského supersportu nezůstalo pojízdné vozidlo, a proto se obchodník poohlédl po novém oři. Volba padla na Porsche Panamera za 80 tisíc liber (2,4 milionu korun), přičemž i nové auto si nechal pozlatit. Tentokrát ho však nezradila technika, ale škodolibost obyvatel Londýna.

Obchodník svou Panameru zaparkoval v jedné z lepších londýnských čtvrtí, ale když se k autu vrátil, našel na něm načerno nasprejované vulgarismy jako „wanker“ a „shit“. Na Instagram pak zavěsil jen fotku auta s popisem, že to už snad ani není pravda.

Domů
Sdílet
Diskuse