Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2019 10:04
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Muž údajně vykřikoval spoilery z Avengers: Endgame před kinem, tak ho zmlátili fanoušci čekající v řadě

Muž údajně vykřikoval spoilery z Avengers: Endgame před kinem, tak ho zmlátili fanoušci čekající v řadě
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

S tímto fanouškem se prý ostatní lidé před kinem nemazali.

Na Avengers: Endgame se těšili všichni, kteří za posledních deset let vyrůstali na filmech od Marvelu. V kinech jsi měl šanci účastnit se speciálních předpremiér, abys tříhodinový snímek mohl vidět co nejdříve, avšak jedno takové promítání v Hongkongu údajně skončilo katastrofálně pro jednoho fanouška, který se rozhodl zkazit zážitek z filmu všem kolem.

Na sociálních sítích se pak objevily zprávy o tom, že když fanoušek začal vykřikovat spoilery a obtěžovat lidi čekající ve frontě na promítání Avengers, někteří si ho údajně podali. Muže prý zmlátili natolik, že zůstal sedět na kraji ulice a musel počkat na příchod záchranářů, protože mu měla téct krev. Po internetu se šířila i fotografie muže na chodníku, avšak její autentičnost bylo prakticky nemožné ověřit.

Zpočátku nebylo jasné, zda náhodou nejde jen o výmysl uživatelů sociálních sítí, ale nakonec o zprávě informovala i respektovaná média jako The Independent, Vulture či Deadline, a tak se podle tamních asijských médií opravdu bitka fanouška Avengers měla odehrát. Přesto je možné, že byla situace minimálně přikrášlena, a tak se může ukázat, že to v Hongkongu nedopadlo tak, jak místní média uvedla.


Domů
Sdílet
Diskuse