Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. dubna 2019 13:24
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Jaromír Soukup prohrál soud, musí se omluvit České televizi

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Česká televize odmítá nařčení, která o ní generální ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup řekl v jednom ze svých pořadů.

Zásah přímo do jednoho mohutného ega. Generální ředitel TV Barrandov se podle rozsudku pražského městského soudu musí omluvit za své ostré výroky, které měl na adresu České televize. 

Veřejnoprávní televize nepožaduje žádné finanční odškodnění, za množství útoků však chce řádnou omluvu, a to po čtyři týdny po sobě, dále omluvu na webu TV Barrandov, kde je archiv pořadů, a také omluvné dopisy ČT a Radě ČT. 

Česká televize se ohradila proti množství útoků generálního ředitele, které říkal Soukup ve svých mnoha pořadech. Množstvím těchto produkcí se stal známým a proti veřejnoprávnímu médiu pravidelně zbrojil. České televizi vytýkal například hospodaření.

„Vytýkané jednání nelze již označit za věcnou kritiku, ale za dehonestující tvrzení. Všechno se dá říct tak, aby to bylo řečeno kultivovaným nebo vhodným způsobem. Kritika každého veřejnoprávního subjektu je zdravá, ale musí se dělat způsobem, který není dryáčnický, dehonestující,“ uvedla v rozsudku soudkyně Irena Karpíšková. Dala České televizi za pravdu v plném rozsahu.

Pořady Jaromíra Soukupa 

Osudové okamžiky

Politický kabaret

Interview Jaromíra Soukupa

Jaromír Soukup LIVE

Moje zprávy

Takhle tu žijeme!

Týden podle Jaromíra Soukupa

Aréna Jaromíra Soukupa

Duel Jaromíra Soukupa

INSTINKTY Jaromíra Soukupa 

Kauzy Jaromíra Soukupa

Týden s prezidentem

zdroj: csfd.cz

Domů
Sdílet
Diskuse