Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2019 17:51
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kanye West čelí žalobě, prý nezaplatil 600 tisíc za materiál na tenisky Yeezy. 50 Cent rapera vulgárně dissuje

HUDBA
Uložit Uložené

Kontroverzní rapeři se opět hlásí o slovo, i když bychom ve skutečnosti byli mnohem raději, kdybychom mohli věnovat prostor jejich nové hudbě.

Kanye West sice aktuálně prožívá skvělé hudební období díky sérii gospelových koncertů Sunday Service, nové tvorby jsme se však už delší dobu nedočkali. Pravděpodobně ještě potrvá, než spatří světlo světa slibovaný projekt YANDHI, a tak to dnes bude opět o jeho problémech, tentokrát se zákonem.

Podle informací portálu The Blast čelí Kanye žalobě od japonského dodavatele materiálu Toki Sen-I Co, který tvrdí, že ho americký raper oklamal a nezaplatil fakturu ve výši 624 051 dolarů.

Doporučeno
Kanye West buduje vlastní církev gospelovými koncerty. „Svatá tráva“ z pole, kde raper vystupoval, se prodává za stovky dolarů Kanye West buduje vlastní církev gospelovými koncerty. „Svatá tráva“ z pole, kde raper vystupoval, se prodává za stovky dolarů 27. dubna 2019 17:13

Žaluje Kanyeho Westa jako osobu i jeho právní subjekt Yeezy Apparel. Bulvární portál Blast se zároveň dostal i k soudním dokumentům, z nichž vyplývá, že Yeezusův obhájce navrhuje zrušení žaloby v celém rozsahu, důvod je jednoduchý, ve skutečnosti prý společnost nikdy nedodala dohodnutý výrobek tak, jak slíbila. A proto za tuto práci nebylo zaplaceno.

A dokonce žádají, aby byl celý případ do koše zahozen co nejdříve, pravděpodobně i kvůli reputaci. Celé natahování platby se datuje ještě do roku 2015, kdy byla dohoda mezi japonským dodavatelem a Kanyeho firmou uzavřena a my budeme zvědaví, jak to celé dopadne.

Jak už bývá zvykem, když se něco zajímavého děje, ozve se i 50 Cent. Tomu se sice už do studia nechce, zato na Instagramu je aktivní více, než by bylo zdrávo a nejčastěji je to jen o urážkách bez hlubšího významu. I když, občas umí i pobavit. Fifty přidal Kanyeho starší fotku s vulgárním popisem a hashtagy promuje své projekty.

Vysmívá se mu, že i když není módní ikonou, takto by se nikdy neoblékl. Vzpomněl si na něj ještě o hodinu později, když přidal další dva výsměšné komentáře.

Kanye West čelí žalobe, vraj nezaplatil 600-tisíc za materiál na tenisky Yeezy, vulgárne ho dissuje 50 Cent
Kanye West čelí žalobe, vraj nezaplatil 600-tisíc za materiál na tenisky Yeezy, vulgárne ho dissuje 50 Cent
Domů
Sdílet
Diskuse