Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2019 10:29
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

16letý kluk nesehnal dívku na ples, tak šel sám se sebou. Místo partnerky tancoval s vlastním ramenem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nikdo lepší než on prý i tak neexistuje.

Ne každému se podaří sehnat partnerku na ples, ale 16letý Američan z toho ani náhodou nebyl smutný a raději se rozhodl pustit uzdu své kreativní stránce. Wyatt Chaeatle ze střední školy v New Yorku usoudil, že partnerku vlastně ani nepotřebuje, když může tančit se svým ramenem.

Wyatt se oblékl do kreativního outfitu, který byl z poloviny ženský. Svou košili z poloviny změnil na šaty a dokonce si do ucha dal náušnici, díky čemuž napůl vypadal jako žena, se kterou následně i sám tancoval – tedy se svým ramenem.

Wyatt si myslí, že žádný lepší partner na ples, než je on, i tak neexistuje, proto je se svým výběrem nanejvýš spokojen. Jeho matka byla s nápadem natolik nadšená, že se s výtvorem svého syna hned pochlubila na sociálních sítích a s outfitem mu dokonce pomohla. A pokud si partnerku nevěděl najít předtím, po tomto mu to určitě půjde hladce.

16-ročný chalan nezohnal dievča na ples, tak išiel sám so sebou. Miesto partnerky tancoval s druhou farbou košele
16-ročný chalan nezohnal dievča na ples, tak išiel sám so sebou. Miesto partnerky tancoval s druhou farbou košele Zdroj: reddit/kellycheatle
Domů
Sdílet
Diskuse