Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2019 13:48
Čas čtení 0:00
Roman Kulich

Razer představil vlastní toustovač pro hráče, fanouškům se totiž podařilo nasbírat 1 milion lajků

TECH
Uložit Uložené

Ředitel společnosti nakonec splnil podmínky a hráči se konečně dočkají.

V roce 2013 se u jednoho z příspěvků na facebookové stránce společnosti Razer objevil komentář od uživatele Marka W., aby společnost vytvořila vlastní toustovač, jenž udělá tousty hezky dokřupava a ještě vypálí klávesy WASD jako vzor a jako bonus k tomu vytvořil vlastní facebookovou stránku pro fanoušky tohoto šíleného nápadu.

Tehdy samotný ředitel společnosti Min-Liang Tan reagoval s tím, že pokud jeho stránka nasbírá milion lajků, opravdu nechá udělat Razer toustovač. A tak začala éra jednoho šíleného herního snu.

Dlouhou dobu se nic nedělo, a to až do roku 2016, kdy Razer představil jako aprílový žert oficiální video a podstránku k projektu Razer BreadWinner. Bohužel všem hned došlo, že se jedná pouze o žert a nic takového se opravdu nestane.

Změna však přišla před několika dny, kdy CEO Min-Liang Tan na svém Facebooku uvedl, že facebookové stránce Give us the Razer Toaster se podařilo sice nasbírat jenom 44 tisíc fanoušků, avšak pokořili více než 1 milion lajků na svých fotkách, a tak splnili požadavek, který po nich Min-Liang chtěl. Společně s tím slíbil, že se dá dohromady tým designerů a inženýrů a během několika let se fanoušci opravdu dočkají toustovače od Razeru.

Domů
Sdílet
Diskuse