Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2019 14:21
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kim Kardashian zachránila vězně, který dostal doživotí za drogy. Po 22 letech je na svobodě

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jeffrey z Miami si odseděl 22 let ze svého doživotního trestu a nyní se díky Kim Kardashian a její právnímu týmu vrací na svobodu.

Před necelým měsícem jsme psali o tom, že známá modelka a manželka populárního rapera Kanyeho Westa má v plánu stát se právničkou. Kim Kardashian měsíce získává zkušenosti v advokátní kanceláři a zároveň už se svým týmem právníků pomohla jedné potrestané ženě dostat se na svobodu a zařadit se do běžného života po 21 letech ve vězení.

Tehdy dokonce navštívila Donalda Trumpa a Alice Marie Johnson odsouzenou za drogovou trestnou činnost nakonec opravdu propustili. Stejný osud zažíval i Jeffrey z Miami. Soud mu určil doživotní trest i přesto, že dnes by možná vyvázl jen s podmínkou.

Po 22 letech si jeho případu všimla Kim Kardashian se svým právníkem a po krátkém boji zařídili muži svobodu. Nyní známá internetová celebrita zveřejnila na svém Twitteru příspěvek, kde píše, že sice musel strávit více než dvě dekády za mřížemi, nakonec měl však případ šťastný konec, což ji velmi těší.

Doporučeno
20 zajímavostí o Kim Kardashian, které jsi (možná) nevěděl 20 zajímavostí o Kim Kardashian, které jsi (možná) nevěděl 19. dubna 2019 14:08

Kim se pravděpodobně chystá i na další podobné případy. Státnice ji čekají v roce 2022, kdy by měla být oficiálně zapsána i do právnické komory v Kalifornii. Právě tam totiž není třeba právnické vysokoškolské vzdělání na tento oficiální úkon. Jejími hlavními oblastmi zájmu by měly být drogové případy a imigrace.

Domů
Sdílet
Diskuse