Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. května 2019 15:21
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Fenomenální boxer se vyhnul 10 úderům za 5 sekund. Internet ho přirovnává k Neovi z Matrixu

SPORT
Uložit Uložené

Mexický boxer si zápas vychutnával plnými doušky.

BoxerSaul „Canelo“ Alvarez je momentálně jedním z nejlépe placených sportovců na světě. Po úspěšné odvetě proti Golovkinovi se v sobotu večer postavil v Las Vegas proti Danieli Jacobsovi z amerického New Yorku.

Mexičan Canelo neplánoval odcházet domů jako poražený, což ostatně fanoušků splnil do posledního puntíku. Rozhodčí jednomyslně rozhodli, že Canelas v zápase dominoval a vyhrál, díky čemuž si odnáší titul IBF ve střední váze a rozšiřuje tak svou sbírku opasků.


I když souboj pro diváky nepřinesl téměř žádné vzrušující divadlo, v jednu chvíli Canelo zvedal lidi ze sedaček. Ve čtvrtém kole se Jacobs rozohnil a Mexičana napadl tak vášnivě, že se mu v průběhu 5 sekund pokusil uštědřit přibližně 10 úderů.

Stal se však přesný opak. Jacobs sice udeřil, ale Canelo bez problémů uhýbal, což mnozí na sociálních sítích začali přirovnávat k filmovému Neovi z Matrixu. Objevila se dokonce i přirovnání k legendárnímu Muhammadovi Alimu, který takto provokoval svého soupeře Michaela Dokese v roce 1977.

Domů
Sdílet
Diskuse