Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2019 9:53
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Muž spolkl AirPod během spánku. Sluchátko mu hrálo v těle a když ho „dostal ven“, bylo stále funkční

TECH
Uložit Uložené

Svou zkušenost s Apple zařízením nazval úžasnou a magickou.

Tchajwanec Ben Hsu má nevšední zážitek. Patří mezi ty, kteří rádi usínají s hudbou v uších. Nešťastnou náhodou se mu však stalo, že jedno ze svých bezdrátových sluchátek spolkl, píše web 9to5Mac.

Když ráno vstal, jeden ze svých AirPodů nemohl najít. „Zkontroloval jsem, zda není pod přikrývkou. Podíval jsem se všude, ale nedokázal jsem ho najít. Následně jsem si uvědomil, že zvuk vychází z mého žaludku,“ řekl mladík.

Bolest necítil, přesto zajel do nemocnice. Tam potvrdili, že se sluchátko opravdu nachází v jeho těle. Upozornili ho, že pokud se mu nepodaří AirPod dostat ven přirozeným způsobem, bude muset podstoupit operaci. Doktor mu předepsal projímadlo. Podařilo se.

Mladík AirPod vyčistil a ke svému překvapení zjistil, že značkové sluchátko je stále funkční. Svou zkušenost s produktem Apple nazval úžasnou a magickou. Tchajwanec měl však velké štěstí. Pokud by se poškodila baterie sluchátka v jeho střevě, mohlo to mít fatální následky.

Muž prehltol AirPod počas spánku. Hral mu v tele a keď ho „dostal von“, stále bol funkčný
Muž prehltol AirPod počas spánku. Hral mu v tele a keď ho „dostal von“, stále bol funkčný Zdroj: unsplash.com
Domů
Sdílet
Diskuse