Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2019 12:59
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Kapela Queen je aj vďaka Bohemian Rhapsody bohatšia než kráľovná Alžbeta II.

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Majetok členov Queen je odhadovaný na takmer pol miliardy libier.

Queen is now richer than the actual Queen,“ píšu o skupine zahraničné médiá. V čase založenia slávnej kapely jej členovia určite ani len nesnívali o tom, že ich bohatstvo niekedy v budúcnosti predčí aj samotnú kráľovnú.

Ale áno, je to tak. Majetok členov Queen by mal dokopy činiť približne 445 miliónov libier, zatiaľ čo kráľovná Alžbeta II. sa musí uspokojiť „len“ s 370 miliónmi.

Ako píše portál Sunday Times, majetok Briana Maya, Rogera Taylora a bývalého člena Johna Deacona je prvýkrát väčší než majetok samotnej kráľovnej. Za nemalým prísunom financií na konto Queen stojí aj oscarová dráma Bohemian Rhapsody, za ktorú mal každý člen Queen obdržať približne 25 miliónov libier.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bohemian Rhapsody (@bohemianrhapsodymovie),

Divácky úspešnej hudobnej dráme sa v priebehu februára podarilo získať štyroch Oscarov. Snímka menovite zvíťazila v kategóriách zvukového strihu, najlepšieho zvuku, najlepšieho strihu a najdôležitejšiu sošku za najlepšieho herca v hlavnej role si odniesol fantastický Rami Malek.

Pokiaľ by si sa chcel o živote frontmana kapely Queen Freddieho Mercuryho dozvedieť viac, než si mohol vidieť v spomínanom filme, určite si prečítaj článok s 50 zaujímavosťami, o ktorých si možno vôbec netušil.

Domů
Sdílet
Diskuse