Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2019 12:54
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Kontroverzný Slaytiiina sa stal na deň heterosexuálom. Vyskúšal pobozkať dievča či dedinské sledovanie futbalu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kontroverzný mladík známy ako Slaytiiina sa tentokrát rozhodol na deň zmeniť svoju sexuálnu orientáciu.

Len nedávno sme písali článok o kontroverznom slovenskom youtuberovi a make-up artistovi Adamovi, ktorý vystupuje pod prezývkou Slaytiiina. Je o ňom známe, že sa nebojí s hrdosťou prezentovať svoju sexuálnu orientáciu prostredníctvom príspevkov na Instagrame či videí na YouTube. Taktiež si rozhodne neberie servítku pred ústa.

Okrem klasických make-up tutoriálov nájdeš na jeho kanáli aj videá, v ktorých pohoršuje ľudí v uliciach hlavného mesta, dráždi predavačky v sekáčoch, konzumuje chlpy svojej mačky alebo sa premáva po meste vo vyzývavom ženskom oblečení.

Mladík sa však tentokrát vo svojom najnovšom videu rozhodol, že na deň vyskúša byť heterosexuálom a všetky možné činnosti s tým spojené. Počas celého dňa mu asistovala jeho kamarátka, ktorá napokon predstierala aj jeho partnerku.

V úvode videa Adam skúšal tri variácie typických „hetero“ outfitov, medzi ktorými bol tzv. basic hetero hráč videohier, dedinský heterák pozerajúci futbal v teplákoch s pivom v ruke či trendy heterák v koženej bunde a roztrhaných nohaviciach. Neskôr vyrazil do bratislavských ulíc, kde skúšal preňho netradičnú mužskú chôdzu a hrubý hlas.

Napokon svoju heterosexuálnu partnerku zobral na obed, kúpil jej kvety a dokonca ju aj pobozkal. Ako to celé dopadlo sleduj v nasledujúcom videu.

Domů
Sdílet
Diskuse