Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2019 23:04
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Nový únik ze světa GTA VI popisuje mapu se dvěma městy a venkovem. Hra vyjde, až se začne prodávat PlayStation 5

TECH
Uložit Uložené

Vývojáři na hře pracují údajně od roku 2016.

I přesto, že je poslední hra herního studia Rockstar Red Dead Redemption 2 venku, hráči stále nevědí nic v souvislosti se šestým pokračováním Grand Theft Auto. Jak to již naštěstí bývá zvykem, o předpokládaném novém hitu unikají neověřené informace.

Na světlo světa se prodral nový leak, který nám poodhaluje něco o nové části již legendární série. Leakerův post již byl smazán a údajně se o to postaralo právě studio Rockstar. Včas si informace všiml web wccftech a komentář si uložil.

Nový únik zo sveta GTA VI hovorí o mape s dvomi mestami a vidiekom. Hra príde až po začatí predaja Playstation 5
Nový únik zo sveta GTA VI hovorí o mape s dvomi mestami a vidiekom. Hra príde až po začatí predaja Playstation 5 Zdroj: Rockstar Games
 

Se svým hrdinou bychom se měli ocitnout ve městě Liberty City v roli bezvýznamného kriminálníka. Následně by nás měl děj zavést do většího Vice City, kde se připojíme ke gangu. Města má rozdělovat a zároveň propojovat venkov nazvaný Blain County. Po vzoru Red Dead Redemption 2 budou v nové části série vyšperkované i dialogy hlavní postavy s cizími lidmi.

Ani samotný leaker však netuší, kdy Rockstar plánuje hru vydat. Je si však jistý tím, že to nebude dříve, než bude venku nová generace konzolí PlayStation a Xbox. Aktuální generace by totiž neměla dost paměti na to, aby hráči měli plnohodnotný požitek. Zároveň by měl nový díl obsahovat kvalitní multiplayer, studio na tom prý úzce spolupracuje s Microsoftem a se Sony.

Domů
Sdílet
Diskuse