Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
7. května 2019 11:18
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish se bojí Eminema a upřednostňuje Biggieho před Tupacem. Kdo je jejím rapovým vzorem?

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Jedna z nejpopulárnějších zpěvaček současnosti pro Noisey prozradila něco ze svého soukromí.

Billie Eilish je v současnosti pravděpodobně nejrychleji stoupající interpretkou na světě a už několik měsíců snad nikdo nepochybuje o tom, že ji ještě čeká obrovská kariéra. Nedávno vydala extrémně úspěšné sólové album, které podle všeho získá minimálně nominace na prestižní ceny.

Fanoušci ji však nemilují jen kvůli pěveckému talentu, ale také její osobnosti, neboť je interpretkou, se kterou se dokáží ztotožnit nejen díky textům. Už na první pohled je odrazem dnešní doby. Je jí 17 let, je však módní ikonou a zároveň symbolem svobody v tom nejlepším smyslu.

Doporučeno
Kdo je Billie Eilish a proč je jednou z nejvyhledávanějších interpretek současnosti? Kdo je Billie Eilish a proč je jednou z nejvyhledávanějších interpretek současnosti? 15. března 2019 14:27

Nyní se díky portálu Noisey dozvídáme i něco více z jejího soukromí a názorů, protože přijala pozvání do formátu, kde si má vybrat z na první pohled obyčejných věcí. Dozvídáme se, že má ráda cereálie, upřednostňuje Star Trek před Star Wars a Biggieho před Tupacem. Má radši zvířata než lidi, nikdy by nechtěla být neviditelná ani nesmrtelná a otec jí zakazoval animované seriály.

Asi nejvíce tě překvapí odpověď na otázku, zda má raději Drakea, Eminema, nebo Childish Gambina. Odpovídá, že se ve skutečnosti Slim Shadyho vždy extrémně bála a má z něj strach. Jejím skutečným idolem je bez jakýchkoliv pochyb Childish Gambino.

Ve videu se dozvíš i to, jaký je její nejoblíbenější film, kde by chtěla žít, jaký je její názor na Pokémony a ještě mnohem více.

Doporučeno
Billie Eilish odmítla větší prostory. Beznadějně vyprodaný pražský koncert si užijí jen vyvolení Billie Eilish odmítla větší prostory. Beznadějně vyprodaný pražský koncert si užijí jen vyvolení 18. února 2019 19:10
Domů
Sdílet
Diskuse