Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2019 16:40
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Nový trailer na Spider-Mana ukázal svět truchlící pro největšího hrdinu Avengers: Endgame

Nový trailer na Spider-Mana ukázal svět truchlící pro největšího hrdinu Avengers: Endgame
Zdroj: Sony Pictures/Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Převezme Spidey odpovědnosti Iron Mana a stane se důležitou součástí Avengers?

Článek obsahuje spoilery z filmu Avengers: Endgame!

Avengers: Endgame sice slouží jako vyvrcholení jedné velké a populární komiksové éry MCU, ale oficiálním závěrem 3. Fáze bude právě nadcházející snímek Spider-Man: Far from Home. Ten se nám včera navíc představil oficiálním trailerem plným zcela nových záběrů i překvapivých informací. Koneckonců, příběh filmu se bude odehrávat po Endgame, a tak je jasné, že tvůrci ukázku nemohli zveřejnit před premiérou Avengers.

Diváci se tak měli možnost přesvědčit, jaký dopad má Tonyho (Robert Downey Jr.) smrt na jednotlivé postavy. Zejména Peter (Tom Holland) a Happy (Jon Favreau) to v úvodu vůbec nenesli nejlépe. Mladý Spidey však uvedl, že svět prostě potřebuje dalšího Iron Mana, přičemž trailer několikrát naznačil, že by se jím měl stát právě on. Dokonce i Fury (Samuel L. Jackson) se ho zeptal, jestli chce přijmout tuto odpovědnost. Co to ale vlastně znamená?

Nový trailer na Spider-Mana ukázal svet smútiaci za najväčším hrdinom Avengers: Endgame
Nový trailer na Spider-Mana ukázal svet smútiaci za najväčším hrdinom Avengers: Endgame Zdroj: Sony Pictures/Marvel Studios

Tony byl mentorem Petera už od Captain America: Civil War, no a obě postavy od té doby strávily na plátně množství společného času. I díky tomu mezi nimi vzniklo jakési pouto otce a syna. A ačkoli je nepravděpodobné, že by si Peter vzal oblek Iron Mana, můžeme předpokládat, že se díky své brilantní mysli a lásce k vědě stane jedním z hlavních mozků budoucích Avengers.

Jak jsme totiž mohli vidět i ve výše zmíněné ukázce, Spidey měl stále k dispozici svůj Iron Spider oblek, který byl odhalen již na konci jeho první sólovky. Navíc, je více než jisté, že bude mít také přístup k nejrůznějším technologiím a určitě tak přiloží ruku k dílu při vytváření budoucnosti MCU. Přece jen, Tom Holland má jen 22 let, což je výrazně méně než Downeyho věk, když byl obsazen do prvního Iron Mana.

Nový trailer na Spider-Mana ukázal svet smútiaci za najväčším hrdinom Avengers: Endgame
Nový trailer na Spider-Mana ukázal svet smútiaci za najväčším hrdinom Avengers: Endgame Zdroj: Sony Pictures/Marvel Studios

Marvel Studios a Sony Pictures mohou tedy s touto hvězdou pracovat ještě mnoho let. Pokud by mu ještě v MCU Tony zanechal nějaký svůj majetek, měl by dokonalou příležitost následovat kroky svého mentora a vypracovat se z mladíka Parkera na mimořádně důležitého člena Avengers. A jednoho dne možná i na samotného lídra.

Zda na sebe ale nakonec opravdu převezme odpovědnost Iron Mana, na to si ještě budeme muset počkat. Možná nám však něco málo naznačí už snímek Spider-Man: Far from Home. Za jeho režií stojí Jon Watts (Spider-Man: Homecoming) a kromě Hollanda, Favreaua či Jacksona si zahraje například i ZendayaJacob BatalonTony RevoloriMartin StarrNuman AcarJ. B. SmooveOli HillRemy HiiMarisa Tomei Cobie Smulders.  Premiéra je u nás naplánována na 4. července 2019 a pro více informací klikej sem.

Domů
Sdílet
Diskuse