Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. května 2019 15:02
Čas čtení 0:00
Roman Kulich

Apex Legends zamíří na mobilní telefony

TECH
Uložit Uložené

Apex Legends to nevzdává.

Herní trhák Apex Legends, o kterém jsi u nás mohl již několikrát číst, se pomalu dostává do ústraní. Před nějakou dobou se mu podařilo překonat metu neuvěřitelných 50 milionů hráčů, tohle číslo ale začalo trochu stagnovat. Naopak číslo, které stále roste, je číslo hráčů, kteří schytali ban, těch je více než 700 tisíc.

Futuristická střílečka se nyní nechala inspirovat u svých největších konkurentů, kterými jsou zajisté Fortnite a PUBG, a zvolí stejnou marketingovou strategii, jak si získat více hráčů. Zamíří totiž na mobilní telefony, kde se jí dost pravděpodobně podaří oslovit několik dalších milionů hráčů.

Oběma zmíněným trhákům se to vyplatilo, ještě na konci minulého roku měly oba přes více než 200 milionů hráčů v mobilních verzích.

Doposud však není jasné, kdy a na jaké operačních systémy hra dorazí jako první. EA by však nemělo otálet, aby hru vydali, než o ní hráči ztratí ještě větší zájem.

Domů
Sdílet
Diskuse