Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2019 21:32
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Všechny ty drogy a cigára mi o tobě řeknou pravdu. Sheen, Calin, Hasan a Nik Tendo mají nejsmutnější love song

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Viktor Sheen spouští předprodej svého dalšího alba, které nese název Černobílej svět a mezi fanoušky se dostane už 17. května.

Pokud bychom dnes dostali za úkol jmenovat 5 nejlepších mladých raperů z Česka, Viktor Sheen, Calin, Hasan a Nik Tendo by pravděpodobně nechyběli. Nuže, nyní se tato čtveřice objevuje na společné skladbě a své kvality dokazuje do beatu od ivanoffa.

Novinka dostává název Až na měsíc a jde o smutný love song věnovaný bývalé přítelkyni, resp. protějškům, které klukům chybí. Dočkali jsme se i doprovodného vizuálu od dvojice Jiří Píša a Andreas Gold, takže novinka má vše, co si může fanoušek přát.

Nejdůležitější informací však je, že Viktor Sheen dnes zároveň spouští předobjednávky svého nového alba s názvem Černobílej svět. Oficiálně spatří tento projekt světlo světa 17. května, už teď si ho můžeš na stránce queens.cz rezervovat. Dočkáš se 15 skladeb a pár hostů, podstatné však je, že Sheen je v současnosti v nejlepší formě a máme tedy dalšího adepta na projekt roku. Už teď se nemůžeme dočkat závěrečného hodnocení.

Domů
Sdílet
Diskuse