Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. května 2019 22:04
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Drake ukazuje fanúšikom svoje nové súkromné lietadlo za 100 miliónov dolárov. Nemôže mu chýbať pozlátený interiér

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kanadský raper sa rád obklopuje luxusom.

Kanadský raper Drake nemá o peniaze núdzu. Nepochybne patrí medzi najlepšie zarábajúcich interpretov na celom svete, čo tentokrát na Instagrame potvrdil zábermi svojho nového súkromného lietadla Boeing 767 za desiatky miliónov dolárov. Ako informuje The Blast, takéto lietadlá majú hodnotu okolo 75 až 100 miliónov dolárov, čo nie je malá čiastka ani medzi celosvetovú superstar ako Drake.

Raper si na lietadlo nechal vyobraziť slovné spojenie Air Drake a logo spoločnosti October's Very Own. Vďaka videu sme sa mohli pozrieť aj do interiéru, kde nechýbajú zlaté pohovky či pozlátené steny. Drake zároveň všetkých upozornil, že lietadlo vlastní na 100 % on sám, a tak nejde o spoluvlastníctvo či prenájom.

Neskôr vyšlo najavo, že lietadlo síce podľa vlastných slov naozaj vlastní Drake, ale vzniklo vďaka novej spolupráci s kanadskou prepravnou spoločnosťou Cargojet. Zatiaľ nie je úplne jasné, ako bude vzájomná spolupráca vyzerať, ale firma si už časť svojho záväzku splnila, keď raperovi postavila na mieru upravený súkromný stroj.

Domů
Sdílet
Diskuse