Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. května 2019 22:20
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Kopačka a knokaut roku? MMA bojovník provokoval soupeře, ten odpověděl dokonalou kombinací

SPORT
Uložit Uložené

Douglas Lima umlčel svého protivníka efektním způsobem.

V americkém městě Rosemont se před pár hodinami uskutečnil MMA galavečer Bellator 221, kde se mohli fanoušci těšit na hromadu vzrušujících zápasů. Třešničkou na dortu měl být souboj ve welterové váze Douglas Lima vs. Michael Page, protože oba soupeři slibovali silné údery a dobře mířené kopy. A zápas nakonec nezklamal.

Setkání dvou bojovníků skončilo už ve druhém kole, i když Page do oktagonu nepřišel přehrát. Lima jako bývalý šampion musel situaci udržovat pod kontrolou a vícekrát se bránit útokům Page, který v jednu chvíli zkoušel i letící koleno přímo do obličeje soupeře.

Nepodařilo se, a když Page na moment provokoval, postavil se stranou a poskakoval před Limou, připravil Douglas pozici a přesným kopancem do nohou Page ho poslal na zem, přičemž mu v pádu zasadil úder přímo do hlavy a vypnul ho dřív, než stihl dopadnout na podlahu. Rozhodčímu pak nezbývalo než zápas ukončit.

Domů
Sdílet
Diskuse