Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. května 2019 23:00
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

V páté třídě ukradl album 50 Centa, tak mu teď přišel vrátit 20 dolarů. Raper se směje bizarnímu zážitku

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Návštěva legendárního rapera v Chicagu dopadla úsměvně.

Když půjčíš svým kamarádům peníze a oni ti je nevracejí, občas musíš využít síly sociálních médií. Sám se o tom přesvědčil 50 Cent, který na konci dubna začal veřejně pranýřovat producenta Randalla Emmetta, protože mu před pár lety půjčil 1 milion dolarů a stále mu peníze nesplatil.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený 50 Cent (@50cent),

Raper přitom nechtěl žádné úroky, pouze očekával, že mu peníze přijdou do stanoveného data. Nestalo se tak, a proto si začal z Emmetta utahovat na Instagramu. Ten si ostudy všiml a během několika dní už měl 50 Cent splacenou půjčku na účtu. Internet se díky této kauzičce smál i Emmettově chybě, když místo Fifty napsal ve zprávě Fofty.

Fofty prostě chce, aby mu lidé spláceli dluhy, což vyvrcholilo v Chicagu. Rapera tam oslovil neznámý chlapík a vložil mu do rukou 20 dolarů. Raper se divil a chlapík mu vysvětlil, že v páté třídě na základní škole ukradl z obchodu jeho album a nechtěl, aby ho začal zesměšňovat na Instagramu. Raději mu proto přišel peníze za ukradené cédéčko vrátit, což vyvolalo vlnu smíchu nejen u 50 Centa, ale i u fanoušků, protože situaci sdílel.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Yo I love Chicago every time I come out here the wildest shit be happening. LOL #lecheminduroi #bransoncognac #bellator

Příspěvek sdílený 50 Cent (@50cent),

Domů
Sdílet
Diskuse