Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. května 2019 11:30
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Hraní The Sims může být prospěšné pro zdraví, tvrdí psychoanalytik

TECH
Uložit Uložené

„Simíky“ se hrát vyplatí.

Podle psychoanalytika Steva McKeowna může být hraní simulátoru jako je The Sims prospěšné pro naše zdraví. „Simulátory života jako The Sims nám pomáhají nahradit realitu, kterou žijeme. Můžeme trávit čas ve virtuálním světě častěji než ve fyzickém, tento svět se v posledních letech rychle vyvinul. Dnes už můžeme pomocí simulátoru žít alternativní život a přesně tak, jak chceme,“ řekl.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Definitely the room my sim spends the most of his time in #LifeGoals

Príspevok, ktorý zdieľa The Sims (@thesims),

Zjednodušeně řečeno, můžeš žít svůj vysněný život, i když se ti v tom reálném až tak moc nedaří. „Díky The Sims můžete uniknout ‚společenské normálnosti‘, ventilovat se a odpočinout si od reálného světa. Simulátor umožňuje hráči vytvořit dokonalou realitu, v níž hraje hlavní roli a má kontrolu nad výsledkem své práce. Naše vědomí se dokáže přizpůsobovat a umožňuje nám vytvořit ideální scénář pokaždé, když se zaměříme na alternativní verze života prostřednictvím našich myšlenek,“ dodal McKeown.

Domů
Sdílet
Diskuse