Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. května 2019 16:13
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Subclub definitívne oznámil koniec. Posledná párty príde už čoskoro

HUDBA
Uložit Uložené

Legendárny bratislavský klub potvrdil svoj koniec.

Už dlhšiu dobu vieme, že Subclub v priebehu tohto roka zatvorí svoje brány, no doteraz sme nevedeli termín. Subclub však teraz oficiálne oznámil, že sa posledného eventu pod hradnou skalou dočkáme už na konci júna, po čom bunker definitívne zavrie svoju kovovú bránu.


S koncom školského roka tak príde aj koniec jednej veľkej klubovej etapy pre Bratislavu. Priestor pred Subclubom sa zmení na stavenisko novej štvrte Vydrica a aj keď je podľa zákona do nehnuteľnosti zachovaný prístup, ten vedie cez strelnicu (druhý vchod do bunkra) a ty si určite vieš predstaviť, ako by to dopadlo, ak by sa niekto odviazaný na divokom rave dostal k zásobam munície či strelným zbraniam.

Zatiaľ nie je jasné, či sa Subclub po dokončení výstavby otvorí alebo sa klub presunie, no ak sa chceš o celom zatvorení dozvedieť čosi viac, určite si prečítaj náš obsiahlejší článok, ktorý obsahuje aj rozhovor so zakladateľom legendárneho podniku. U-čko, budeš nám chýbať.

Domů
Sdílet
Diskuse