Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. května 2019 20:09
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Čtvrtá série geniálního Ricka a Mortyho dorazí už v listopadu

Čtvrtá série geniálního Ricka a Mortyho dorazí už v listopadu
Zdroj: Adult Swim
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Fanoušci animovaného seriálu mají další důvod k radosti.

Ještě loni jsme si vůbec nebyli jisti tím, zda vůbec uvidíme další epizody skvělého animovaného seriálu Rick and Morty. Zpočátku jsme si totiž mysleli, že televizní stanice Adult Swim z nějakých důvodů neodklepla 4. sérii, ale jak později prozradil spolutvůrce projektu Dan Harmon, v tom problém nebyl. S kolegou Justinem Roilandem prostě cítili, že se chtějí projektu věnovat dlouhodoběji a na 100 %.

Chtěli tedy dosáhnout jakési jistoty do budoucna, aby se nemuseli bát o nedostatek práce či peněz. A tak byla nakonec oznámena víceletá spolupráce s Adult Swim, z níž nakonec vzejde minimálně 70 epizod. Pro srovnání, dosud jich vyšlo 31 v 3 sériích, takže nás čeká více než dvojnásobek toho, co jsme dostali doteď. Zůstávala tak už jen jediná nezodpovězená otázka – kdy se očekávané 4. série vlastně dočkáme?

A dnes už známe odpověď! Zčistajasna se totiž objevila zpráva, že oblíbenci Rick a Morty se vrátí již v listopadu 2019. Tato novinka byla navíc divákům oznámena prostřednictvím krátkého videa (najdeš ho pod textem).

Věříme, že Harmon s Roilandom využili čas po 3. sérii nejlépe, jak mohli, a připravili další geniální epizody, které nám zas a znova nabídnou nezapomenutelná animovaná dobrodružství.

Domů
Sdílet
Diskuse