Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. května 2019 19:15
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Slipknot představují nový psycho videoklip a nové album. Nechybí šílené masky a temná atmosféra

HUDBA
Uložit Uložené

Nu metalová legenda Slipknot spouští předobjednávky svého pravděpodobně posledního alba.

Populární americká nu metalová hudební skupina vydala své zatím poslední album v roce 2014, po dlouhém čekání však přichází další. Už víme, že ponese název We Are Not Your Kind a oficiálně se na světlo světa dostane 9. srpna. Dobrou zprávou je, že do té doby si ho můžeš na stránce kapely slipknot1.com předobjednat a zajistit si tak svůj originál.

S velkou pravděpodobností půjde o úplně poslední projekt, rádi se však necháme překvapit. Slipknot je seskupení známé i tím, že jeho členové nosí šílené masky, což potvrzují v novém videoklipu s názvem Unsainted. Už tradičně nezůstávají své mírně kontroverzní pověsti nic dlužni a fanoušci si tak určitě přijdou na své.

Doporučeno
Říkalo se, že to možná ani nejsou lidé. 20 zajímavostí o Slipknot, které jsi (možná) nevěděl Říkalo se, že to možná ani nejsou lidé. 20 zajímavostí o Slipknot, které jsi (možná) nevěděl 11. května 2019 12:26

Na chystaném studiovém albu najdeme 14 skladeb. Hned po vydání proběhne i turné, které se 11. června zastaví i v Praze.  Ty nám do komentářů napiš, zda se na nový projekt těšíš.

Domů
Sdílet
Diskuse