Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. května 2019 23:39
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Politik si zaplatil reklamu na PornHub. „Musíš být tam, kde jsou tví voliči,“ konstatoval

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Šikovná politická kampaň zaujala lidi na sociálních sítích.

Dánsko už na začátku června čekají parlamentní volby, a tak se jednotlivé strany a politici poctivě připravují na souboj o voličskou přízeň. Jedním z nich je i Joachim B. Olsen, který je od roku 2011 členem strany Liberální aliance, a také tentokrát se uchází o místo v parlamentu. Jak sám uvedl, svou kampaň vede na 95 % seriózně, a tak mu zbývá trochu prostoru na humor.


Svůj smysl pro humor dokázal zajímavým způsobem, když si zaplatil politickou reklamu přímo na stránce PornHub, kterou ti nijak zvlášť představovat nemusíme. Našlo ho tam několik Dánů, a tak se jeho reklama zanedlouho začala rozebírat na sociálních sítích. Olsen zareagoval, že na PornHub si reklamu zaplatil opravdu sám. Hlavní argument? Je třeba být tam, kde jsou tví voliči, cituje ho portál Sky News.

U reklamy se nyní dánská veřejnost dobře baví, ale samozřejmě se našli i někteří kritici, kterým se propagace na porno stránce příliš nezamlouvá. Olsen však říká, že zatím dostával převážně pozitivní reakce a z těch negativních si těžkou hlavu nedělá, protože dnes prý nemůžeš udělat nic, aniž se někdo neurazil.

Domů
Sdílet
Diskuse