Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. května 2019 20:37
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Koupí polokošile Lacoste nyní můžeš přispět k záchraně ohrožených druhů zvířat

Koupí polokošile Lacoste nyní můžeš přispět k záchraně ohrožených druhů zvířat
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.highsnobiety.com/p/lacoste-save-our-species-polo/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">highsnobiety.com</a>
MÓDA
Uložit Uložené

Francouzská značka s téměř 90letou tradicí znovu podporuje dobrou věc.

Výrobce s ikonickým logem krokodýla již podruhé navazuje spolupráci s organizací IUCN (International Union for Conservation of Nature) a institutem Save Our Species za účelem rozšíření povědomí o ohrožených druzích živočichů na naší planetě.

Lacoste tak opětovně vytváří kolekci sestávající z 10 polokošil, na kterých klasického predátora střídají jiná zvířata v čele s velrybami. Půjde o limitovanou edici v počtu 3 520 kusů a do prodeje se dostane již 22. května s cenovkou cca 3 800 Kč, přičemž značná část z toho poputuje přímo na záchranu.

Pomoci dobré věci tak můžeš i ty sám, stačí, když ve zmíněné datum navštívíš oficiální stránku francouzské značky a obětuješ částku, která sice není nejmenší, ale určitě má smysl.

P.S.: Pokud by ti to letos náhodou finančně nevycházelo, tak šanci budeš mít i příští, protože dohoda mezi zúčastněnými stranami platí po dobu 3 let.

V případě, že se o módní dění zajímáš i trochu blíž, tak určitě nezapomeň navštívit náš instagramový účet @refreshermarket, který ti poskytne vždy jen ty nejzajímavější a nejžhavější informace z módního světa. Děkujeme za podporu! 

Zpět
Sdílet
Diskuse