Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2019 11:37
Čas čtení 0:00
Roman Kulich

Konkurent pro PUBG a Fortnite? Call of Duty: Mobile tento týden spustí beta testování

TECH
Uložit Uložené

Call of Duty již brzo na tvém telefonu.

Vydavatelé počítačových a konzolových her si uvědomují výkon dnešních mobilních telefonů, proto se u některých titulů zaměřují i na mobilní hráče. Za zmínku určitě stojí aktuálně nějvětší trháky, které mají své kořeny na konzolích a počítačích - PUBG a Fortnite. A jak ses mohl dočíst před několika dny, brzo tuhle dvojku doplní i Apex Legends.

A aby toho nebylo málo a vydavatelé se mohli začít bát o svoje místo, na trh mobilních her co nevidět dorazí i velice zvučné jméno na poli FPS her. Activision totiž již tento týden spustí beta testování Call of Duty pro mobilní telefony s iOS a Androidem.

Call of Duty: Mobile přinese svoje již notoricky známé módy, jimiž jsou Free-For-All, Frontline, Team Deathmatch, Hardpoint a Domination. Těšit se můžeš na 7 herních map, po kterých se bude prohánět 10 po zuby ozbrojených hráčů ve dvou týmech, s výjimkou Free-For-All, zde se bude prohánět hráčů pouze 8.

Konkurent pro PUBG a Fortnite? Call of Duty Mobile tento týden otevře beta testování
Konkurent pro PUBG a Fortnite? Call of Duty Mobile tento týden otevře beta testování

Pokud patříš k těm, kteří si alespoň jednou zahráli PUBG na mobilu, tak ti uživatelské prostředí Call of Duty: Mobile přijde dost podobné. Pokud máš o tuhle pecku zájem, co nejdřív nabíhej na oficiální web a zaregistruj se do bety.

Domů
Sdílet
Diskuse