Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. května 2019 10:10
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Boxer Deontay Wilder chce v ringu někoho zabít. Knockoutem v prvním kole nyní poslal na zem Breazealea

SPORT
Uložit Uložené

Americký boxer se svými soupeři neztrácí čas.

Boxerský král organizace WBC v těžké váze Deontay Wilder se během uplynulé noci postavil do ringu a svého soupeře Dominica Breazealea poslal k zemi po pár desítkách vteřin. Wilder souboj ukončil v čase 2:17 hned v prvním kole, což ho na jedné straně nepochybně těší, ale před utkáním opět rozhněval veřejnost a mnoho fanoušků, když prohlásil, že svou boxerskou kariéru chce uzavřít s mrtvým soupeřem na kontě.

Už kdysi se chlubil, že by chtěl někoho v ringu zabít, ale tentokrát o této touze vyprávěl detailněji. Wilder označil box za „jediný sport, kde můžeš zabít muže a ještě za to dostat zaplaceno.“ Olej do ohně přilil i později. „V tomto zápase je v sázce Breazealeho život a opravdu myslím jeho život, stále se na své konto snažím získat tělo,“ konstatoval boxer a vysloužil si vlnu kritiky, píše The Independent.

Zřejmě největší kritiku schytal od promotéra Eddieho Herna, který Wildera označil za smyslů zbaveného idiota. Taková prohlášení podle mnoha lidí nemají v boxu co dělat, protože i když jde o tvrdý sport, stále je to jen soutěž, která po několika minutách skončí, bojovníci si mají podat ruce a vzájemně se respektovat.

Zpět
Sdílet
Diskuse