Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. května 2019 12:48
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Muž si ve slovenském vlaku zapomněl 1,6 milionu korun. Prý si úspory vybral z banky kvůli poplatkům

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ve vlaku můžeš najít leccos.

Starší pán ze Slovenska včera po vystoupení z vlaku zjistil, že si ve vagónu zapomněl taštičku s finanční hotovostí. Nešlo o pár stovek, ale rovnou o 62 tisíc eur (1,6 milionu korun), které si měl vybrat z banky.

Muž na stanici v Košicích zjistil, že taštičku nemá u sebe, a tak rychle zalarmoval železniční policii, která následně pomocí pracovnice pokladny a vlakové čety tašku ve vagónu vypátrala. V příručním zavazadle se však nacházela nezvykle vysoká finanční hotovost, a tak policisté vyhledali muže, který ztrátu nahlásil, aby ho s nálezem konfrontovali.

Momentálně muži zákona zveřejnili jen tolik, že tyto peníze měly pocházet z účtu staršího pána, který si hotovost vybral, protože se mu už nezamlouvaly příliš vysoké bankovní poplatky.

Zatím není jasné, jak si příruční zavazadlo ve vlaku zapomněl a policisté oznámili, že budou původ peněz zkoumat, zda náhodou muž nelhal o důvodu převozu tak vysoké částky. 

Domů
Sdílet
Diskuse