Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. května 2019 13:49
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Královna Alžběta II. hledá správce instagramového profilu. Nabízí 74 tisíc korun měsíčně

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pokud se budeš starat o sociální sítě britské královny, můžeš si slušně přivydělat.

Britská královna a stejně tak i nejdéle vládnoucí monarcha Spojeného království Alžběta II. vyhlásila konkurz na opravdu zajímavou pracovní nabídku. Hledá totiž člověka, který se jí bude starat o její profil na Instagramu, Twitteru či jiných sociálních sítích. Uchazeč bude mít zkrátka na starosti komunikaci se světem v digitálním prostředí.

Podle inzerátu uvedeného na oficiální stránce královského domu bude mít manažer sociálních sítí britské královny na starosti kromě milionového Instagramu, Twitteru či Facebooku i samotný web. Týdně by měl odpracovat 37,5 hodiny přímo z kanceláře Buckinghamského paláce během pracovních dnů.

Nový správce královských sociálních sítí se bude také účastnit i všech oficiálních návštěv a akcí nejen královny, ale i zbytku královské rodiny po celém světě, které bude mít za úkol dokumentovat.

Asi každého však zajímá samotný plat. Královna nabízí 30 000 liber ročně, což je v přepočtu zhruba 882 tisíc korun. Pokud máš však zájem, měl by sis pospíšit. Přihlásit se je možné pouze do 26. května.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily),

Zpět
Sdílet
Diskuse