Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. května 2019 17:15
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Leonardo DiCaprio vraždí v bláznivém Tarantinově filmu nácky plamenometem a pokukuje po sexy Margot Robbie

Leonardo DiCaprio vraždí v bláznivém Tarantinově filmu nácky plamenometem a pokukuje po sexy Margot Robbie
Zdroj: Sony Pictures Releasing
FILMY A SERIÁLY QUENTIN TARANTINO
Uložit Uložené

Once Upon a Time in Hollywood vypadá jednoduše úžasně.

Vidět pohromadě Brada Pitta, Leonarda DiCapria a Al Pacina je samo o sobě k nezaplacení. Když si k tomu ale přičteš, že tato trojice hollywoodských hvězd bude ve filmu vystupovat pod taktovkou geniálního Quentina Tarantina, je prostě nemožné, aby ses po zhlédnutí traileru netěšil jako malé dítě. A to výčet známých hereckých osobností ještě zdaleka nekončí.

Once Upon a Time in Hollywood bude mimo jiné i snímkem o natáčení filmů, kde se DiCaprio představí jako herec Rick Dalton, ztvárňující například zabijáka nacistů či kovboje. Hereckých rolí talentovaného Daltona však v připravované tarantinovce uvidíme určitě mnohem víc. A aby toho nebylo málo, Rick Dalton si zabojuje i s legendárním Bruce Leem.

Čeká nás humorná, ale také poměrně drsná a určitě i kontroverzní jízda, kde budeme svědky vražedných počínání šílence Charlese Mansona a jeho rodiny. V čase 2:12 si můžeš všimnout, jak se pravděpodobně Manson s kumpány blíží k domu bývalé herečky a manželky Romana Polanskiho Sharon Tate.

Tu ve filmu ztvárnila svůdná Margot Robbie. Tate a její přátelé byli v srpnu 1969 Mansonovou skupinou zavražděni. Zabijácké partě nepřekáželo ani to, že Polanskiho žena byla v dané době těhotná. Již nyní můžeme předpokládat, že 9. film Quentina Tarantina bude opět jednoduše výjimečný.

Doporučeno
KVÍZ: Tarantino má 60. narozeniny. Tenhle test zvládnou jen skuteční fanoušci a fanynky KVÍZ: Tarantino má 60. narozeniny. Tenhle test zvládnou jen skuteční fanoušci a fanynky 27. března 2023 9:00

Kromě jmenovaných herců si ve snímku zahráli Emile Hirsch, Kurt Russell, Dakota Fanning, Timothy Olyphant, Michael Madsen, Tim Roth, James Marsden, Scoot McNairy či Margaret Qualley. Česká premiéra je plánována na 8. srpna 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse