Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikol v spolupráci s Miller. 
27. května 2019 18:11
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Refresher ti spraví párty na byte. Počas jedného večera sme nosili pivo na bytovice

REFRESHER
Uložit Uložené

Tentokrát vezmeme na párty na byte, ktoré Barborka a Deniska oživili svojou návštevou a pivom Miller Genuine Draft.

V rámci našich reportáží a vlogov sme už toho ukázali z pozadia Refresheru relatívne dosť. Tentokrát sme sa v spolupráci s obľúbenou americkou značkou piva Miller Genuine Draft rozhodli osobne skontrolovať, ako sa počas piatkového večera bavia obyvatelia hlavného mesta. Ako destináciu sme si však tentokrát nevybrali kluby, ale byty

Deniska a Barborka ešte počas dňa zverejnili na Instagrame výzvu, v rámci ktorej od sledovateľov chceli, aby im poradili, kde sa koná nejaká párty. Nakoniec sme skončili u našej kolegyne, u ktorej to však celé len začínalo, samozrejme sme však doniesli aj zásobu piva Miller. 

S čistým svedomím môžeme konštatovať, že obyvatelia Bratislavy sa vedia baviť nielen na klasických klubových párty, ale aj v pohodlí domova. Ďalšie zábery z našej tour po bytoch uvidíš v nasledujúcich Freshnews budúci pondelok. 

Domů
Sdílet
Diskuse