Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. května 2019 14:38
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Sergei Barracuda překvapuje novým albem. Na první skladbě naložil Smack Kalimu, hostuje i Pil C

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Poslouchej první skladbu Had ze Sergeiova dalšího sólového alba, které se bude jmenovat Medusa a světlo světa spatří už 4. června.

Sergei Barracuda patří k nejpracovitějším českým raperům, což dnes dokazuje nejen novou skladbou. Zároveň se dozvídáme, že již 4. června spatří světlo světa jeho další studiový projekt s názvem Medusa. Tentokrát půjde o kratší záležitost s menším počtem skladeb a člen Azurit Kingdom se proto rozhodl pro výhradně online release prostřednictvím streamovacích služeb.

Dnes vyšla první skladba a ta nasvědčuje, že se ostravský raper opět posouvá k úplně jinému zvuku i postupům při tvorbě. Novinka s titulem Had se od jeho předchozí tvorby do značné míry liší a na tento rozjetý vlak adekvátně najeli i hosté – Smack a Pil C.

Nechybí řádky o drahých hadrech, flexovaní s hotovostí a nějaké ty dissy, takže si na své přijde každý, kdo nepotřebuje v každé skladbě hledat tu největší hloubku. Hudební produkci doplnil Dinero Gotti, který se Sergeiem již vícekrát spolupracoval.

Co se týče samotného alba, na Spotify a Apple Music se objeví již za 2 týdny. Ještě předtím můžeš očekávat zveřejnění tracklistu a my doufáme, že se dočkáme i nějakého videoklipu. Také přijde drop limitované kolekce merch. Vše se dozvíš ve správný čas.

O cover artwork se postaral Paul Gate

Sergei Barracuda prekvapuje novým albumom. Na prvej skladbe naložil Smack Kalimu, hosťuje aj Pil C
Sergei Barracuda prekvapuje novým albumom. Na prvej skladbe naložil Smack Kalimu, hosťuje aj Pil C
Domů
Sdílet
Diskuse