Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. května 2019 11:13
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Orální sex Eltona Johna s manažerem ve filmu Rocketman prolomil historické tabu

Orální sex Eltona Johna s manažerem ve filmu Rocketman prolomil historické tabu
FILMY A SERIÁLY SEX
Uložit Uložené

Tvůrci Rocketmana se rozhodli prolomit kinematografické tabu.

Velké filmové trháky dlouhá léta kroužily kolem autentického zobrazení homosexuálního sexuálního styku na stříbrném plátně. Mnozí fanoušci očekávali, že tabu prolomí už snímek Bohemian Rhapsody, protože Freddie Mercury ze skupiny Queen se netajil svojí sexuální orientací, ale místo upřímných scén jsme se dočkali jen několika náznaků zpěvákovy sexuality.

Z opačné perspektivy se do natáčení filmu pustili autoři snímku Rocketman, který zachycuje bouřlivou kariéru Eltona Johna. Ani Elton se nikdy netajil svou náklonností k mužům, a tak se ve filmu Taron Egerton alias Elton a Richard Madden alias zpěvákův manažer pustili do natáčení scény, v níž nechyběla nahota, líbání a ani orální sex mezi dvěma muži.

Díky tomu prolomili tabu a ve filmu vycházejícím z velké mezinárodní produkce poprvé v historii zachytili homosexuální sexuální scény. Zřejmě si tím zkomplikovali promítání filmu v Číně, kde cenzoři upravovali i Bohemian Rhapsody, a nyní budou muset vymazat celou sexuální scénu, jenže Rocketman pracuje s homosexualitou Eltona Johna jako s jednou z hlavních myšlenek, takže to nebudou mít vůbec jednoduché.

Domů
Sdílet
Diskuse