Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikol v spolupráci s Fejm.sk.
27. května 2019 20:13
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Všetci chcú Egovu Off-White mikinu a Dalybov Supreme dres. Ľudí sme sa pýtali, ktoré kúsky slovenských raperov sú najkrajšie

MÓDA
Uložit Uložené

Na výber mali rôzne kúsky oblečenia od Pil C-ho, členov Kontrafaktu, Haha Crew, Aless alebo Separa.

Už pár týždňov beží FEJM kampaň, v rámci ktorej môžeš získať oblečenie úspešných slovenských raperov z ich videoklipov úplne zadarmo. Pravidlá sú pri tom úplne jednoduché a už sme ich zhrnuli v tomto článku:

Ešte pred tým, ako budú všetky vzácne aj značkové veci rozdané novým majiteľom, sme sa v rámci nedávnych Y-Games návštevníkov pýtali, ktoré kúsky oblečenia ich bavia najviac. Mladí Slováci sa zhodli v prvom rade na Egovej Off-White mikine z videoklipu Robím to čo chcem, ale aj Dalybovom drese z vizuálu Super

Do súťaže sa môžeš zapojiť aj keď ešte nemáš FEJM účet, do konca súťaže si ho totiž môžeš veľmi jednoduchým spôsobom z pohodlia domova otvoriť. Stačí zadať svoj email, je to, samozrejme, úplne zadarmo. 

Domů
Sdílet
Diskuse