Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2019 9:53
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Našli jsme nejkrásnější pronájem v Praze s výhledem na Vltavu a štědrou výměrou

Našli jsme nejkrásnější pronájem v Praze s výhledem na Vltavu a štědrou výměrou
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.svoboda-williams.com/pronajem/byty/detail/22822-janackovo-nabrezi" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">svoboda-williams.com</a>
KULTURA
Uložit Uložené

Nadstandardně zařízený byt na nábřeží Vltavy.

Kompletně zrekonstruovaný byt se 2 ložnicemi, 2 koupelnami a krásně zachovanými původními architektonickými prvky ve 3. patře udržovaného klasického bytového domu bez výtahu. Budova se nachází v atraktivní lokalitě v pěším dosahu parku na Kampě, Malé Strany a Starého Města, v rychlé dostupnosti do centra, komerčního centra Anděl a Francouzského lycea.

Vkusný interiér tvoří tři propojené vzdušné místnosti – plně vybavená kuchyň s jídelním prostorem, obývací pokoj s funkčními moderními kachlovými kamny a prostorná ložnice s na míru vyrobenou velkorysou šatnou a úložnými prostory. V bytě je dále druhá ložnice s en-suite koupelnou (sprchový kout, toaleta), samostatná koupelna (vana, sprchový kout), technická místnost, toaleta pro hosty a velká vstupní hala.

Parkety, dlažba, velká okna, vysoké stropy, kvalitní osvětlení, bezpečnostní vstupní dveře, pračka se sušičkou, vinotéka, myčka, mikrovlnná trouba, plynový kotel, TV, alarm, satelitní příjem, sklep. K bytu náleží úložná komora na chodbě ve společných prostorách domu.

Více podobných nemovitostí najdeš na stránce realitní kanceláře Svoboda & Williams.

Adresa: Janáčkovo nábřeží, Praha 5 - Smíchov 

Celková plocha: 130 m²

Měsíční nájem: 48 000 Kč

V případě, že víš i o jiných architektonických nebo designérských studiích či ateliérech z našich končin, které stojí za pozornost širšího publika, tak neváhej a pošli nám tip na e-mailovou adresu uvedenou v profilu výše. Děkujeme za podporu a spolupráci!

Domů
Sdílet
Diskuse