Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. května 2019 20:55
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Yzomandias hraje jen ve vyprodaných klubech. Poslouchej novinku a sleduj tracklist J.Eden 2, který obsahuje nálož 32 tracků

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Najdeš na něm většinu relevantních československých jmen a my už teď víme, že se máme na co těšit.

Yzomandias během posledních měsíců pracoval na novém projektu, který nám nyní postupně odhaluje. Oficiálně sice spatří světlo světa až v pátek 31. května, dnes jsme se však dočkali zveřejnění tracklistu a také nové skladby s názvem Sold Out. Na ní hostuje i Nik Tendo a my už víme, že chystaný mixtape přinese i spoustu nové hudby.

Doporučeno
Z prdele na vrchol světa, Yzomandias je pořád ten zmrd z Varů. Člen M+ vydává nový mixtape Z prdele na vrchol světa, Yzomandias je pořád ten zmrd z Varů. Člen M+ vydává nový mixtape 24. května 2019 16:13

Jeden z hlavních pilířů Milion+ zároveň zveřejňuje i samotný tracklist, který obsahuje nálož 32 tracků. Většina z nich je zcela nová, najdeš na něm však i známé názvy. Ty by se měly dočkat nového provedení.

Jako výkonný producent spolupracoval s Jakubem i Konex a o mix, resp. master se staral D.Kop, můžeme proto opět očekávat i posunutí laťky v oblasti zvukového inženýrství. Více už dodávat určitě netřeba, poslouchej novinku a zkrať si čekání do čtvrteční půlnoci, kdy se J.Eden 2 objeví na streamovacích službách.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

J. Eden Dva Tracklist 32 tracků V pátek na všech streamovacích službách ❤

Príspevok, ktorý zdieľa Yzomandias (@yzomandias),

Domů
Sdílet
Diskuse