Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
29. května 2019 14:07
Čas čtení 0:00
Dominik Čech

Muž v IKEA použil místo záchodu vystavené toalety. Kvůli zápachu museli celý objekt evakuovat

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Evakuace proběhla z důvodu silného zápachu.

Icident se stal včera odpoledne v americkém státě Georgia. Muž ve věku 36 let vykonal v sekci koupelen potřebu do minimálně tří vystavených toalet. Podle oficiálního vyjádření se švédská firma nechystá podat na kálejícího výtržníka trestní oznámení, a to i přes fakt, že celková škoda činí přibližně 130 tisíc dolarů. Zákazník bude ale mít doživotní zákaz vstupu do všech poboček IKEA.

Zákazníkovo konání bylo natolik intenzivní, že musel být dům na několik hodin evakuován a bylo potřeba v něm odvětrat zamořený vzduch, který způsoboval ostatním nakupujícím silné nevolnosti.

Později se podařilo získat i vyjádření muže, který celou situaci způsobil: „Neudělal jsem to schválně. Asi dvacet minut mě příšerně bolelo břicho a nemohl jsem najít žádné veřejné toalety, protože je to tam jako v bludišti. Když jsem se dostal do oddělení koupelen a záchodů, potřeba byla už tak akutní, že jsem prostě musel použít jednu z vystavených toalet. Nesedělo se mi na ní ale příliš pohodlně,  a tak jsem zkusil ještě další dvě, než jsem objevil tu, která mě opravdu uspokojila,“ svěřil se muž. 

Zakrátko k výtržníkovi přispěchal jeden ze členů ostrahy a vyzval ho k tomu, aby ukončil své  počínání a okamžitě objekt opustil. Muž nekladl téměř žádný odpor, akorát ze začátku požadoval „ještě dvě minuty“, aby mohl dokončit level ve hře na mobilním telefonu, po druhé výstraze si však urychleně natáhl kalhoty a zamířil směrem k východu.

Domů
Sdílet
Diskuse