Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
29. května 2019 21:24
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Death Stranding ukazuje gameplay! Připrav se na největší mindfuck v historii her s hollywoodskými herci

Death Stranding ukazuje gameplay! Připrav se na největší mindfuck v historii her s hollywoodskými herci
Zdroj: Sony
TECH
Uložit Uložené

Hra vyjde exkluzivně pro PS4 už 8. listopadu, a to s českými titulky.

Hideo Kojima už déle láká na nový trailer pro svou nejnovější hru Death Stranding. Před pár dny nám bylo oznámeno, že se ho skutečně dočkáme právě dnes, přičemž od včera začal zmiňovat i datum 8. listopad 2019.

Kojima dnes ukázal nový, téměř devítiminutový trailer s množstvím gameplay záběrů a ke konci i potvrdil, že jedna z nejočekávanějších her současnosti se skutečně dostane na pulty již 8. listopadu, a to exkluzivně pro PS4. Nás potěší, že stejně jako většina velkých titulů od Sony, i DS bude oplývat českými titulky.

Co se samotného traileru týká, ten nám potvrzuje, že hru po dohrání asi úplně chápat nebudeme, pokud vůbec. Od Kojimy nikdo nic jiného ani nečekal, ale i tak bychom byli rádi, kdybychom půl roku před releasem už věděli, o co přesně tam půjde. Příběh i celá audiovizuální stránka vypadají úžasně. Kojima i nadále dokazuje, že má filmový cit a některé záběry jsou skutečně úchvatné. Akorát ta AI nepřátel vypadá dost špatně. Potěší nabitý herecký ansámbl.

Ve hře uvidíme Normana Reeduse, Leyu Seydoux, Guillerma del Tora, Troye Bakera (Sam z Uncharted 4 či Joel z The Last of Us), Madse Mikkelsena, režiséra Nicolase Windinga Refna (Drive), Margaret Qualley (uvidíme ji v nejnovější tarantinovce), Lindsay Wagner zda Tommie Earl Jenkinse.

PS: The Last of Us 2 se tímto odkládá na začátek roku 2020.

Domů
Sdílet
Diskuse